ITMAN کاربر جدید وضعيت: آفلاين 10 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 16 امتياز: 66 تشکر کرده: 3 تشکر شده 3 بار در 3 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 24 دي ماه ، 1388 23:52:56
موضوع مطلب:
خوب خدا رو شکر من با همه اساتید درس داشتم مستقیم or غیرمستقیم
از استاد معین درباری که قضیه زیردر باره ایشون به نظرم میرسه
میگن یه روز خدا خواست یکی از آروزهای یکی از بنده هاش که آقا بود رو مستجاب کنه خدا بهش گفت که بگو چی میخوای گفت خدایا یه جاده بین قاره آسیا و آمریکا از وسط اقیانوس بکش میگه خدا گفت این خیلی پر رو میشی یه چیزه دیگه بخواه گفت خدایا پس یه قدرتی بده که من این خانوم ها رو بشناسم میگن خدا گفت این جاده ای که گفتی چند بانده باشه خوبه؟چهار بانده کافیه؟
خلاصه ما در طی این سه سال به شناخت درستی از خانم معین درباری نرسیدیم
خانم سرخیلی که خدا توفیقاتشون رو روز افزون کنه هم طرح درس دارن هم روی درس مسلط بودن و اگه چیزی رو نمیدونستن دنباله مطلب بودن که به دانشجو برسونن
استاد بهکمال که با قوه درک بالایی که داشتن واقعا در جهت راهنمایی دانشجویان بسیار کوشا بودن امیدوارم تو زمینه مطالعاتی شون که وب معنایی موفق باشن
استاد بوستانی که بنده نسبت به ایشون کلی ارادت دارم شیوه تدریس بسیار عالی تسلط بسیار بالا روی مطالب از ویژگی های ایشون بود از همه مهمتر این که از استادی از جنس خودمون بودن ...خبر خوش هم برای طرفداراشون اینکه انشا الله این ترم فریمانن
استاد آل شیخ که من معتقدم باید ایشونو از تو رای گیری ها حذف میکردیم چون استادی ان کامل؟ داشتن طرح درس+شیوه تدریس منحصر بفرد +درک دانشجو از برجسته ترین ویژگی های ایشونه