ITGirl مدیر سایت وضعيت: آفلاين 4 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 481 امتياز: 1135 تشکر کرده: 57 تشکر شده 80 بار در 63 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 6 بهمن ماه ، 1388 02:37:59
موضوع مطلب: چگونه طراح وب سایت شویم؟؟؟
اينم يه مقاله در مورد انتخاب شغل آينده كه فكر ميكنم خيلي ها در گيرش هستند از جمله خود من
منتظر مقاله هاي بعدي در مورد ديگر زمينه هاي شغلي هم باشيد
انتخاب شغل یکی از مهمترین و سخت ترین مراحل زندگی هر فرد است و گاهیاوقات میتواند در حد انتخاب همسر مهم باشد و زندگی شما را تحت تاثیر قراردهد.
منظور این است که قبل از انتخاب هر شغلی و بالطبع آن انتخاب رشتهدانشگاهخوب فکر کنید و “مشورت” کنید. فرض من بر این است شما الان درمرحله ايهستید که انتخاب کرده اید که یک طراح وب سایت یا Web Designerشوید.
برای اینکه یک طراح وب سایت قابل شوید باید نکاتی را رعایتکنید؛ویژگیهای خاصی را دارا باشید، پشت کار داشته باشید و اطلاعات خود رابروزنگاه دارید. اگر فردی بی حوصله هستید و با کلمه خلاقیت هم میانهخوبیندارید من به شما انتخاب این شغل را پیشنهاد نمیکنم.
اما اگر فردی با اراده قوی، جستجوگر، خلاق و علاقه مند به طراحیوگرافیم هستید ورود شما را به قلمرو طراحان وب سایت خوش آمدمیگوییم.مطالبی که در زیر به آنها اشاره میکنم صرفا تجربه های شخصی خودم وبعضی ازدوستان و اطرافیان من هستند و هیچ سند علمی و محکمی برای اراده واثباتآنها ندارم. اما اگر میخواهید در بازار پرتلاطم ایران حرفی برایگفتنداشته باشید خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنم.
راهی که شما در پیش دارید آموزش و یاد گیری نرم افزارها، زبانها و نکات زیر است :
۱-یادگیری HTML
2-یادگیری CSS
3-یادگیری JavaScript
4-یادگیری و آشنایی با نحوه کار کردن با نرم افزار DreamWeaver
5-یادگیری Photoshop و کمی هم Flash
6-آشنایی با استانداردهای طراحی وب سایت و بکارگیری آنها در طرحهای خود
۷-آشنایی با یکی از زبانهای برنامه نویسی (ASP، PHP، Asp.Net و…) و دیتابیس (Access،Sql،MySql)
8-آشنایی و استفاده از تکنولوژیهای جدید (در حال حاضر مانند jQuery،Mootools و . . .)
۹-آشنایی با نحوه کارکرد یک CMS(مانند Joomla یا WordPress) و نحوه ایجاد تغییرات در آن
۱۰- مطالعه، مطالعه، مطالعه و . . . .
۱۱- مشاهده نمونه سایتهای مختلف، ایده گرفتن و آشنا شدن با نمونه های بین المللی
راه سخت و طولانی به نظر میاید؟ درست است اما شما میتوانید درزمرهبهترینهای طراحی وب سایت قرار بگیرید اگر که بخواهید. شما با دانستنویادگیری این موارد میتوانید تمامی امور مربوط با ساخت یک وب سایتدینامیکرا بصورت کامل در دست بگیرید و آنرا از ابتدا تا انتها پیش ببرید.البتهبه اینصورت نیست که اگر شما همه موارد بالا را ندانید کاری برای شماوجودنخواهد داشت، اما اگر میخواهید یک طراح وب سایت کامل و متخصص بشویددانستنتمامی آنها ضروری به نظر میرسد.
نکته ۱: بهتر است در ابتدای کار فقط از طریق کدنویسی دستی و در یکنرمافزار ویرایشگر (مانندNotePad) کار رو شروع کنید و وقتی که به اندازهکافیبا کدنویسی آشنا شدید آنگاه به سراغ نرم افزار بسیار قدرتمندDreamWeaverبروید.
نکته ۲: مرحله ۱۰ و ۱۱ واقعا مرحله مهمی است و شما باید اطلاعاتبروزیداشته باشید و در جریان تازه ترین ها ی خود قرار بگیرید. میتوانیدبادنبال کردن وب سایتهایی که در این زمینه وجود دارد اینکار را بهخوبیانجام دهید (برای مثال من روزانه حدود ۳ ساعت از وقتم را اختصاص دادمبهدنبال کردن مطالب جدید و به اشتراک گذاری آنها). این ۲ مرحله را بایدازهمان ابتدای کار خود شروع کنید و همیشه بدنبال دیدن بهترین ها باشید.
ذکر این نکته هم ضروری است که نیازی نیست شما تمامی این مراحل راطیکنید تا بتوانید وارد این حرفه شوید و میتوانید در همان سطحی هم کههستیدپروژه هایی را دست بگیرید و انجام دهید (با زهم برای مثال من خودموقتی کهفقط دوره HTML را تمام کرده بودم اولین وب سایت را بصورت پروژه ایگرفتم وآن وب سایت هنوز هم بعد از گذشت چند سال بر روی اینترنت موجود استکه بادیدن آن خنده ام میگیرد)
چگونه و از کجا شروع کنیم ؟
به نظر من هرکس با توجه به شناختی که از خود دارد باید اقدامکند.راههای مختلفی برای یادگیری وجود دارد، مانند شرکت در دوره های طراحیوبسایت، خواندن کتابهای آموزشی، یادگیری از روی خودآموزهایتصویری(ویدئویی)، دنبال کردن آموزشها از روی وب سایتها و . . . اما هرکسبا توجهبه وقت، توانایی و بودجه خود باید تصمیم بگیرد که کی و از چه طریقیآموزشرا شروع نماید.
نکته : شما میتوایند با عضویت در فرومها و وب سایتهایی که در رابطهباطراحی وب سایت هستند و مشارکت در آنها به خود کمک کنید. سعی کنیدبدنبالآموزش دادن بقیه باشید و بدنبال جواب سوالات آنها چراکه اینکار باعثمیشودشما از هر کس دیگری بیشتر پیشرفت کنید. این مسئله شاید در حال حاضربرایشما عجیب به نظر برسد اما در هنگام یادگیری خود شما بیشتر و بیشر بهمسئلهمسلط میشود و جواب بسیاری از سئوالهای خود را نیز میابید.
یکی از بزرگتری مزیتهای این شغل این است که شما را خسته نمیکند وجنسکار آن باعث شادی و نشاط شما میگردد و شما میتوانید علاوه بر کارهاییکهدر شرکت و یا سازمان خود انجام میدهید به راحتی بصورت پروژه ای وآزادبرای خود و یا دیگر شرکتها کار کنید و درآمد مضاعف کسب نمایید.
نکته : در کنار نرم افزارهای فتوشاپ و فلش یادگیری و استفاده ازنرمافزار بسیار قدرتمند Adobe Illustratorهم توصیه میشه، مخصوصا اگر درکشوری بغیر از ایران میخواهید کار کنید
_________________ خدايا نگذار به ديگران بدي كنم حتي اگر از من كوچيك تر باشند!