ariana کاربر جدید وضعيت: آفلاين 11 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 4 تشکر کرده: 2 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 24 خرداد ماه ، 1389 10:09:10
موضوع مطلب:
من که این ترم انقدر درسام سنگین بود همه نمره هام بد شده خداییش این ترم سوالا سخت بود من که فرداام سیستم عامل دارم نمیدونم چیکار کنم البته نمره هام تستیش اومده تا اینجا همرو قبول شدم مراقبای ما کحه نمیذارن جم بخوری کلافمون کردن دیگه
ITGirl مدیر سایت وضعيت: آفلاين 4 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 531 امتياز: 1205 تشکر کرده: 68 تشکر شده 98 بار در 79 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 25 خرداد ماه ، 1389 23:59:03
موضوع مطلب:
بايد تعداد زيادي از دانشجويان اعتراض كنند تا يه نگاهي بندازند
دوست عزيز استاد گويا هنوز آماده نكردند يا قصد ندارند!! ولي خوب اسلايدها از همون فصلاي اصل كاري هست كه كتاب سخته بقيه فصول رو ميتونيد از كتاب سريعا بخونيد!
من كه اين فصلا رو نخوندم ولي فصلاي آخر آسونترند! من به استاد گفتم ميگن از كتاب بخونيد بهتره! ولي بازم ميگم بهشون
پاس كه شديد نرم افزارو؟
_________________ رفتم به طبیب گفتم از غایت درد***بیماری عشق را چه می باید کرد
خون دل و آب دیده شربت فرمود***گفتم که غذا؟گفت جگر باید خورد!
it-eng کاربر جدید وضعيت: آفلاين 30 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 32 امتياز: 36 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 26 خرداد ماه ، 1389 12:53:13
موضوع مطلب:
آره به امید خدا پاس میشم اما... امتحان معادلات خیلییییییییییییییی سخت بود.نمی دونم چرا این ترم این قد امتحانا سخت بوده.فک کنید 20 تا تستی داده بودند 70 دقیقه وقت وقت کم آوردیم برا تستیا.اصلا نمونه سوالای ترم پیش که هیچی نمی دونم چرا این ترم اینجوری شده.آخه نیسال دوم رو نسبت به نیمسال اول آسون سوال طرح می کنن.
خدا به خیر کنه امتحانات بعدی رو.
_________________ شکست چیزی جز دست کشیدن از تلاش نیست
maryamsadat_hoseini کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 12 امتياز: 32 تشکر کرده: 4 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 26 خرداد ماه ، 1389 15:38:32
موضوع مطلب:
سلام دوستان
امروز ترسان و پاور چین پاورچین رفتم امتحان زبان بدم
خیلی وقتش کم بود من قبول ندارم حتما اشتباه زمانو محاسبه کردند. . .
خیلی از دوستام تستی هارو فقط سیاه کردن لحضات آخر
منم تشریحی هام به فکر کردن نرسیدم فقط سیاه کردم . . .
در کل لمتحانش خوب بود ولی زمانش کم بود
ITMAN کاربر جدید وضعيت: آفلاين 10 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 36 امتياز: 1029 تشکر کرده: 26 تشکر شده 10 بار در 8 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 27 خرداد ماه ، 1389 08:53:10
موضوع مطلب: المپیاد معادلات برگزار شد
المپیاد معادلات برگزار شد
بدینوسیله از طراح محترمی که سوالات رو طرح کرده بود خواستم تشکر کنم که سعی دربرگزاری المپیاد معادلات در قالب امتحان پیام نور کرده
امیدوارم همت مضاعفشون رو در زمینه های دیگه(درک موقعیت مکانی طراحی سوال,درک کیفیت کتاب منتشر شده,درک 30ساعت کم تر بودن زمان تدریسدر پیام نور ,در یک کلمه داشتن ع ق ل ) هم کار ببرن
it-eng کاربر جدید وضعيت: آفلاين 30 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 32 امتياز: 36 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 27 خرداد ماه ، 1389 13:06:22
موضوع مطلب:
از دیروز این قدر دپرسم که حس درس خوندن از من گرفته شده.آخه یکی نیست رو اینا نظارت کنه؟به قول شما با این کتاب بی کیفیت و با این ساعت کم... خدایا به بدترین درد ها و مشکلات باعث و بانیشونو دچار کن.
_________________ شکست چیزی جز دست کشیدن از تلاش نیست
ITGirl مدیر سایت وضعيت: آفلاين 4 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 531 امتياز: 1205 تشکر کرده: 68 تشکر شده 98 بار در 79 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 30 خرداد ماه ، 1389 23:52:07
موضوع مطلب:
به سلامتي ميخوام فيزيك 2 رو بيوفتم.كسي خوشحال نميشه مثه MAHDI دارم از همينجا اعلام ميكنم كه همتون بدونيد هاااا
نميدونم بگم فيزيك2 سخت بود يا نه چون هيچي فرمول يادم نبود يه چندتا هم كه ياد داشتم به لطف طراح سوالو اشتباهات ايشون يا تايپ و تكثيرش(الله و اعلم) سر همون مسائلي كه حل ميكردم به خودم شك ميكردم آخه جوابم تو گزينه ها نبود بعد استاد گفت عددش اشتباهه و درستش كرد و وقت ما هم تموم شد 10 تا سوال باقيموندم و همينجوري زيگزاگي پر كردم خدا بهم رحم كنه
_________________ رفتم به طبیب گفتم از غایت درد***بیماری عشق را چه می باید کرد
خون دل و آب دیده شربت فرمود***گفتم که غذا؟گفت جگر باید خورد!